Put husblasen i koldt vand og når den er blød, put den i et glas med 2 spiseskefulde vand og varm den i microbølgeovnen, til husblasen er helt opløst. Rør godt rundt, så du er sikker på vand og husblas er helt blandet sammen.
Pres citronen og brug kun juicen.
Mix godt alle ingredienser i 5-6 min: kvark, yogurt, juice, husblas og sødemiddel. Lad gerne yoghurt, kvark og citron stå lidt udenfor køleskabet inden det bruges, så de ikke er for kolde når de blandes. Husblasen må ikke nå at blive kold. Hvis du ikke kan finde yoghurt med appelsinsmag, brug i stedet yoghurt naturel og tilføj 5-6 dråber appelsinaroma.
Put blandingen i en silikoneform eller fad. Man kan også, komme den i små forme.
Lad den stå i køleskabet i 4 timer. Man kan eventuelt lave en garnering af husblas og jordbæraroma til at komme ovenpå.
Note: Yoghurten må ikke være med frugtstykker, det må kun være med appelsin- eller citronsmag. Det er også muligt at bruge naturel og tilsætte essens.
6 prs. 4 t 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Kage og dessert, Vegetar |
Bonzo
2017-11-29 07:57:38 |
Jeg ville ændre opskriften til "citron/appelsin-fromage".
Super dejlig dessert (MUMS), der blev serveret i vinglas på stilk. Pyntet med lidt friskrørt jordbærsauce. Jeg brugte skyr da jeg ikke kunne få kvark. Mine børnebørn på 4 1/2 år og 1 1/2 år ville gerne have mere |