Ovnbagt rødspætte med rødbeder, fennikel og dild

Sådan gør du

Rødbederne skrælles og skæres i både. Et par tsk. olivenolie blandes med peber og knuste fennikelfrø. Læg dem i et ovnfast fad eller på bagepapir og steg dem ved 200 grader i 25 minutter. Der drysses lidt salt over når de tages ud af ovnen.

Et par tsk. olivenolie blandes med hakket persille, dild og revet citronskal. Smør det ud over hver fiskefilet. Drys lidt salt og peber over. Læg dem i ovnfast fad, hvor der er smurt med lidt olivenolie i bunden og bag dem i 10 minutter. 

Fennikel snittes meget tyndt og steges i lidt olivenolie i 5 minutter og der drysses lidt salt og peber over.

På tallerkenen anrettes fisken ovenpå fennikelskiverne og rødbederne lægges ved siden af.

Noter

Rødbeder er en tolereret madvare

Mængden af olivenolie er lidt høj i retten, men da den bruges til at stege i, er det ikke hele mægden som indtages, når retten spises.

2 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.