Ovnstegt kylling med champignon og tomat

Sådan gør du

Kyllingebryst, tomat og løg skæres i små stykker og champignon skæres i skiver. Krydderurterne hakkes og vandet koges og opløs bouillionterningen i vandet.

Bland det hele i et ovnfast fad og kom det i ovnen i 35 min. på 200 grader (husk at røre rundt i det et par gange under vejs)

I stedet for en bouillonterning og vand kan man bruge hjemmelavet grøntsagsboullion.

Andre krydderurter kan også bruges.

Retten kan spises med fx blomkålsmos.

4 prs. 45 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.