Klip finnerne af sildene, hvis det ikke allerede er gjort.
Brug kun æggehviden fra æggene. Sildene paneres i æggehviden, havreklid og 1 tsk. salt.
Bag sildene i en forvarmet varmluftsovn ved 180 grader 6-8 minutter på hver side. Hvis de er store, kan det være de skal have lidt længere. Tjek dem i midten, for at se om de er færdige.
Skær løget i skiver og pil ringene fra hinanden. Det skal være et stort løg og ellers brug to små løg.
Eddike, vand og krydderier (1 tsk. salt) koges et par minutter, hvorefter løgringene tilsættes og lagen koges et par minutter mere. Fisk løgringene op af lagen og hav dem separat.
Lad lagen køle lidt af og smag til med sødemiddel. Sødemiddel kan også kommes i lagen inden den koges, men det kommer an på typen, da nogle ikke tåler opvarmning. Da der er stor forskel på de forskellige typer sødemiddel, er det svært at angive en nøjagtig mængde og samtidig er der forskel på personlig præference for hvor sød man ønsker lagen. Derfor er de 3 spsk. sødemiddel (skal normalt svare til omkring 2 dl. sukker) kun vejledende.
Sildene lægges i en beholder, hvor der skiftevis lægges et lag sild og et lag løg. Til sidst hældes lagen over og sildene sættes i køleskabet tildækket i mindst et døgn men gerne længere.
Man kan evt. servere med dukanbrød og lidt frisk rødløg ovenpå.
Fisk er en af de bedste madvarer til dukan kuren. Højt proteinindhold og lavt kulhydratindhold.
10 prs. 24 tFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr |