Skær kyllingen i små stykker og lad dem stege et par minutter på en pande i olivenolie.
Kom æg, yoghurt, havreklid, maizena, bagepulver, 1 tsk. basilikum og halvdelen af kyllingestykkerne i en skål og rør det sammen.
Den anden halvdel af kyllingestykkerne steges lidt mere så de får en sprød overflade.
Hæld nu blandingen fra skålen ud over de sprøde kyllingestykker på panden, læg et låg over og lad det stege til bunden er lidt sprød, men der stadig er lidt væske på toppen.
Skær cherrytomaterne over på midten, skær champignon og rød peber i skiver og strø ost og basilikum over til sidst.
Sæt nu panden i ovnen og sæt ovnen på grill indtil toppen bliver brunet.
1 prs. 40 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Fjerkræ |