Forvarm ovnen til 200-220 grader.
Hæld vandet fra tunen og hæld i en skål. Tilsæt æggehviden og bland det godt sammen. Tilsæt krydderierne og til sidst maizena og rør sammen til man massen bliver kompakt.
Rul dejen tyndt ud på en bageplade. Brug bagepapir. Sæt den i ovnen i 5-10 minutter, tag den ud og vend dejen og sæt den i ovnen 5 mutter mere.
Tag dejen ud og kom fyld på efter behag. Start med tomat. Herefter sættes den i ovnen et par minutter for at ingredienserne varmes op og osten smeltes.
Drys oregano over pizzaen til sidst.
På LCHF brug loppefrøskaller i stedet for maizena og brug almindelig fed ost
1 prs. 30 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Fisk og skaldyr |