Pizza-snacks på portobello-svampe

Sådan gør du

Kødsauce:
Steg det hakkede løg i en lille gryde, der forinden er smurt med nogle få dråber olie. Tilsæt kødet og lad det stege med, til det skifter farve. Tilsæt tomatkoncentrat og lad det stege i yderligere ca. 20 sek. Hæld vand på og bring gryden i kog. Lad indholdet småkoge i 5 min. Smag til med oregano, salt og peber.
Opvarm ovnen til 200 grader.

Pizza-snacks:
Rens svampene og fjern stokkene - disse kan evt gemmes til en PG-dag, hvor de kan smides i en omelet. Læg svampene på en plade med bagepapir og fordel kødsaucen i dem. Strø revet ost over. Steg svampene midt i den varme ovn i 12-15 min.
 

Noter

På LCHF brug en fed ost

 

2 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.