Steg løgene i olivenolien og svits kødet et par minutter. Tilsæt krydderier og tomatpuré og lad det stege i omkring 5 minutter.
Pisk æg og skyr sammen.
Kom kødet i et tærtefad. Det må gerne være smurt med lidt olivenolie.
Drys osten ovenpå og kom derefter massen med øg og skyr på.
Hvis der bruges tomat, kan denne skæres i skiver og lægges ovenpå til sidst.
Bages i ovn ved 190 i omkring 35 minutter.
2 prs. 55 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød |
jettefrou
2016-05-13 16:53:14 |
Smager rigtig godt men skal have mere løg og krydderier og chili
|