1. Løg og hvidløg hakkes, hvorefter de sauteres i en gryde sammen med Cajunmix krydderi. Herefter tilsættes ketchup, cola, kyllingebryst og cherrytomater. Tomaterne (undlades i angrebsfasen og på proteindage) skal skæres i tern. (colaen skal i efter ketchuppen)
2. Kyllingebryst simrer i saucen i 1,5 times tid indtil de er så møre, at kødet kan trækkes fra hinanden med to gafler.
3. Når kyllingen er færdig tages kødet op og trækkes fra hinanden med to gafler. Saucen får lov til at koge lidt ind, hvorefter et par spiseskefulde vendes sammen med det trevlede kød.
Cherrytomater undlades og mængden af løg reduceres i angrebsfasen og på proteindage
Afhængig af hvilken filosofi man kører efter på LCHF, kan man bruge denne opskrift. Hvis man kun bruger naturlige sødemidler, kan den opskrift ikke bruges pga. kunstig sødemidlet i cola.
1 prs. 2 t
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |
Bonzo
2017-11-30 15:06:49 |
Lækkert at tilsætte shiratakinudler i saucen, når den koger lidt ind.
|
Soldi
2020-04-24 11:16:59 |
Hvilken temperatur skal det simre ved?
|