Rabarberkompot

Sådan gør du

Rabarber skæres i små stykker og lægges i et ovnfast fad
Drysses med drys let
Dækkes med folie
Mørner i ovn ved 125 grader i ca.30 min.
Folien fjernes og rabarberne omrøres
Bages videre i 15 min.

Kan bruges til fx at putte i kage.
Prøv også at blande med lidt Cheasy skyr og sæt det i fryseren i 15-20 min. Dette giver noget der minder om softice.

 

Noter

Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler

 

5 prs. 50 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Kage og dessert

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.