Rejekage

Sådan gør du

Pisk æggene godt og tilsæt derefter kvark i mens der røres rundt.

Skær rejerne i stykker og bland dem i.

Tilsæt peber og salt og rør godt rundt.

Kom blandingen i et ovnfast fad eller skål og sæt den i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30 minutter. Det er også muligt, atkomme det i faste muffinforme, så man får små rejemuffins.

Noter

På LCHF brug græsk yoghurt i stedet for kvark

2 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.