Risalamande af hytteost

Sådan gør du

Det hele røres sammen og spises med enten noget græskarmarmelade, udblødte gojibær, eller rabarberkompot til.

Hytteostens konsistens er lidt a la risengrød, så det er en mulig variation til bare youghurt som mellemmåltid :)

 

 

 

2 prs. 5 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Mellemmåltider, Kage og dessert, Vegetar

Suvally
2016-09-01 19:06:01
Det her er supert. Jeg tilsætter mandelessens, så bliver det endnu bedre, synes jeg. 
Kajo
2018-09-05 08:41:30
Der står et bæger hytteost, der er jo forskellige størrelse bægere, hvor meget skal et bæger indeholde ?
Verdensbedstemormor
2019-07-13 07:52:46
Ja denne her er da super lækker, men hvad må man så putte ovenpå ? Den alm, kirsebærsovs dur vel ikke ??
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.