Rød karrysovs

Sådan gør du

Vask og rens porrerne og skær dem i tynde ringe.
Hak hvidløg og svits med karrypasta i et par dråber olie. Brug en karrypasta med lavt fedtindhold.
Tilsæt porrerne og svits dem endnu et par minutter.
Tilsæt vand og lad det hele simre til porrerne er møre.
Tilsæt fløde og lad det småkoge et par minutter.

 

Noter

På LCHF brug en fløde med høj fedtprocent

 

4 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Dressing, dip, saucer, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.