Røget laksemousse

Sådan gør du

Læg husblassen i koldt vand i ca. 5 min. og tag den derefter op i en skål, og smelt den over et vandbad.
Blend den hakkede røgede laks med fromage frais og den opløste husblas.
Pisk æggehviderne stive.
Bland tomatpuré og og pres saft fra citronen i og tilsæt paprika og vend det i blandingen. Pisk det kraftigt, og vend forsigtigt de stiftpiskede hvider i.
Sæt skålen i køleskab i 2-3 timer.

Noter

Til LCHF kan der bruges creme fraiche i stedet for fromage frais

 

2 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.