Røræg med laks og skyr

Sådan gør du

Skær laksen i små stykker.
Kom æggene i en skål og pisk dem til de er godt blandet sammen. Tilsæt salt og peber og pisk lidt mere.
Kom mælken i en gryde og opvarm. Tilsæt æggene og lad det simre lidt under omrøring.
Tag gryden af varmen og hæld massen på en tallerken.
Kom laks og skyr ovenpå og drys med purløg. Servér med det samme.

 

 

1 prs. 35 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Morgenmad

Marianne svenson
2015-01-05 15:20:49
Tilføj eventuel rejer, det smager vildt godt
Ida Rongsted
2016-05-11 17:50:16
I stedet for purløg brugte jeg en lille smule helt finthakket rødløg. Det fungerede også rigtig godt.
Nadja
2016-10-18 15:40:58
Kan man undvære skyr?
Jeg kan virkelig ikke lide smagen?
Suvally
2016-10-23 10:57:54
Nadja...... Du kan sikkert sagtens undvære skyr. Eller evt bruge yoghurt og andre surælksprodukter.
Det er bare at prøve sig frem med de tilladte produkter.
De fleste opskrifter herinde modererer jeg selv lidt. Lægger lidt til og fra eller krydrer lidt anderledes - så det kommer til at passe min smag.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.