Rør de våde ting sammen, og kom derefter de tørre ting i og rør rundt til dejen er tykflydende.
Kom bagepapir på bagepladen, og hæl dejen ud og lav en cirkel med en dejskraber.
Brødet bages ved 200 grader i 5-8 min. (Kan også bages på en god pande ved svag varme, må ikke vendes før den er størknet helt)
Kom fyld i efter hvad du må spise.
1 prs. 30 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Brød, Vegetar |
jeanneemini
2015-04-20 14:46:52 |
Hvor mange af de brød må man spise om dagen?
Hvor mange af de brød må man spiseom dagen |
Mia Petersen
2015-04-20 22:01:31 |
Man må spise en
|
helen
2015-06-08 18:21:21 |
kan anbefale, at komme krydderier i, eksempelvis rosmarin, oregano eller hvad man nu kan lide.
|
Tinamor
2016-01-11 03:46:39 |
Er opskriften til 1 brød?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-01-11 10:24:01 |
ja, den kan være til 1 stk. men det kommer selvfølgelig an på, hvor stor du laver den. Der kan sikkert også blive et til par små.
|