Rullekebab -brød

Sådan gør du

Rør de våde ting sammen, og kom derefter de tørre ting i og rør rundt til dejen er tykflydende.
Kom bagepapir på bagepladen, og hæl dejen ud og lav en cirkel med en dejskraber.
Brødet bages ved 200 grader i 5-8 min. (Kan også bages på en god pande ved svag varme, må ikke vendes før den er størknet helt)

Kom fyld i efter hvad du må spise.
 

 

1 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Brød, Vegetar

jeanneemini
2015-04-20 14:46:52
Hvor mange af de brød må man spise om dagen?

Hvor mange af de brød må man spiseom dagen
Mia Petersen
2015-04-20 22:01:31
Man må spise en
helen
2015-06-08 18:21:21
kan anbefale, at komme krydderier i, eksempelvis rosmarin, oregano eller hvad man nu kan lide.
Tinamor
2016-01-11 03:46:39
Er opskriften til 1 brød?
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-01-11 10:24:01
ja, den kan være til 1 stk. men det kommer selvfølgelig an på, hvor stor du laver den. Der kan sikkert også blive et til par små.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.