- Steg oksefarsen ved høj varme 4-5 minutter.
- Tilføj hakket hvidløg og ingefær. Lad det stege lidt ved mellem varme og tilsæt chili flakes. Man kan selv regulere mængden af chili flakes, afhængig af hvor stærkt man kan lide det.
- Tilsæt derefter tomatpuré og lad det stege en smule mere.
- Cherrytomater, forårsløg og rød peber hakkes og blandes sammen i en skål. Her kan også tilsættes lidt hakket frisk chili, hvis man ønsker det lidt stærkere.
- Yoghurt kommes i en skål og bladene fra salaten vaskes og hives fra hinanden.
- Man laver dem nu som en burrito eller taco. Tag et salatblad og kom kød, tomat og rød peber og yoghurt på.
Til LCHF bruges en federe fars og federe yoghurt
2 prs. 20 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Oksekød |