Sennepsmørbrad

Sådan gør du

Puds mørbraden og skær den i to finger tykke skiver, tryk dem let og krydr med salt og peber.

Skær porre og løg i skiver.

Brun kødet uden fedstof på begge sider og læg dem i et ildfast fad. Herefter brunes porrer og løg møre – tilsæt sennep og “brænd” det lidt af.

Kom kokosmælk og skyr ned til løg og porre, lad simre op og hæld det over mørbraden.

Stilles i ovnen 30-45 min og serveres med fx. blomkålsris.

 

2 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.