En opskrift til alle faser af dukan kuren. Spiser man meget, kan opskriften godt bruges til kun en person.
Åbn posen med shiratakinudler, hæld væsken fra og skyld dem i under hanen i en si.
Kom fonden i en gryde og varm op indtil det netop begynder at koge og sluk derefter for varmen. Kom nudlerne i og tilføj karry. Rør godt rundt og lad det stå med låg over.
Varm en pande til mellemhøj varme. Hak hvidløg og løg. Kom olivenolien på panden og tilføj hvidløg, løg og fars.
Lad det stege lidt og tilføj spidskommen og de andre krydderierne. Lad det stege nogle minutter i mens der røres rundt i det.
Tilsæt kvark og rør godt rundt.
Tilsæt mælk og rør godt rundt.
Kom lidt af fonden fra shiratakinudler i og rør godt rundt. Kom en mængde i så sovsen får en god konsistens.
Resten af fonden hældes fra nudlerne og nudlerne kommes på en tallerken og sovsen kommes ovenpå.
Til LCHF brug creme fraiche i stedet for kvark
2 prs. 30 minFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |