Hak løg og hvidløg og svits det lidt i en gryde.
Skær kyllingen i tern og brun det sammen med løg og hvidløg.
Hak peberfrugt og chili og bland det med resten. Lad det stege en smule og tilsæt vand og flået hakket tomat. Lad det simre lidt og tilsæt madlavningsfløde og rør grundigt.
Tilsæt til sidst tomatpuré og krydderier og lad det simre 5-10 minutter.
Der kan evt. tilsættes lidt mere vand, hvis sovsen bliver for tyk.
Skyl shiratakinudlerne grundigt og kog dem et minuts tid i en lille smule vand eller skyl dem med lidt kogende vand. Skyl igen og steg dem på en pande med en lille smule olie i 1-2 minutter.
Klar til servering.
På LCHF brug fed fløde
2 prs. 40 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ, Shirataki |