Frikadeller:
Oksefars, havreklid, persille, hvidløg, æg, ost, vand, 2 knivspidse salt og 4 knivspidse peber blandes sammen.
Farsen skal være lidt fast i det. Formes til små frikadeller.
Steges i ovnen 200 grader i ca 20-25 min
Sovs:
Lav sovsen mens dellerne steger
Olivenolien kommes i en gryde, hvor der også skal være plads til dellerne senere.
Steg (gennemsigtige og ikke brune) hakkede løg, kom tomatkoncentrat i og lad det simre i 3-5 min. Tilsæt hakkede tomater + basilikum i og smag til med salt + peber.
Når dellerne er færdige kommes de i sovsen og småsimrer i 20-30 min.
Kan evt. spises med lidt revet 6% ost på.
Rens og kog to pakker shirataki nudler og sovs og kødboller hældes over nudlerne.
På LCHF undlad havreklid og benyt evt. en fars med højere fedtprocent
2 prs. 1 t
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød |
Bonzo
2017-09-26 10:54:11 |
Hvor købes "Shirataki-nudler"?
|