Shiratakinudler med sicilianske frikadeller i tomatsovs

Sådan gør du

Frikadeller:
Oksefars, havreklid, persille, hvidløg, æg, ost, vand, 2 knivspidse salt og 4 knivspidse peber blandes sammen.

Farsen skal være lidt fast i det. Formes til små frikadeller.

Steges i ovnen 200 grader i ca 20-25 min

Sovs:
Lav sovsen mens dellerne steger

Olivenolien kommes i en gryde, hvor der også skal være plads til dellerne senere.

Steg (gennemsigtige og ikke brune) hakkede løg, kom tomatkoncentrat i og lad det simre i 3-5 min. Tilsæt hakkede tomater + basilikum i og smag til med salt + peber.

Når dellerne er færdige kommes de i sovsen og småsimrer i 20-30 min.

Kan evt. spises med lidt revet 6% ost på.

Rens og kog to pakker shirataki nudler og sovs og kødboller hældes over nudlerne.

Noter

På LCHF undlad havreklid og benyt evt. en fars med højere fedtprocent

 

2 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Bonzo
2017-09-26 10:54:11
Hvor købes "Shirataki-nudler"?
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.