Skaldyrssalat

Sådan gør du

På dukan kuren er proteiner vigtige og i skaldyr er der mange proteiner og lavt indhold af fedt og kulhydrater og samtidig er der godt med omega-3 i. En perfekt ingrediens til dukan kuren.

Til marinaden skal du presse den kvarte citron, hak chilien (afhængig af hvor stærk man ønsker salaten, kan man bruge mindre), hvidløg og persille og kom det i en skål med olivenolie, soyasovs, salt, peber og paprika. Rør det hele sammen og kom rejer og muslinger i til sidst. Man kan bruge både muslinger og rejer i lage eller med skal. Andre skaldyr kan også bruges.

Lad det trække en halv time i køleskabet og retten er klar til servering.

Da det er små mængder citron, chili, hvidløg og persille, kan retten spises i alle faser af dukan kuren. Undlad dog olivenolie og soyasovs i angrebsfasen.

2 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.