Dej:
Æg
Skyr eller fromage frais
Havreklid
Hvedeklid
Maizena
Bagepulver
lidt salt
Rør det hele sammen- kom dejen ud på bagepapir, lav en cirkel på ca 25 cm i diameter- forbag bunden 3-5 min, tages ud og kom fyld på.
Bages ved 200 grader (varmluft) 225 grader (alm.ovn)
Tomatsovs:
Flåede tomater (blendet)
Basilikum
Salt
Peber
Bland det hele godt sammen.
Toppings:
6% revet ost
Skinke
Tomat
Champignon
Grøn peber
Røget fedtfattig skinke
1 prs. 40 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Svinekød |
Lonnie
2016-03-20 20:03:06 |
Smager okay, mætter godt men kan godt blive lidt kvalm i længden
|