Husblas udblødes i koldt vand i ca. 10 min. Derefter tages de op og lægges i en skål og udblødes i varmt vandbad eller evt. i microbølgeovn i omkring 30 sek.
Vand og Perfect fit koges til en sirup. Det må ikke blive for varmt, da mange sødemidler mister sødeevenen ved for høj temperatur.
Æggehvider piskes MEGET stive. Det tilsættes den siruppen samtidig med at det piskes sammen. Tag siruppen af varmen, lige inden æggehvider tilsættes.
Tilsæt aroma og den udblødte husblas langsomt, samtidig med at der piskes og pisk efterfølgende rigtig godt i omkring 10 min. indtil massen er lunken. Farve kan evt. tilsættes sammen med aroma.
Bredes ud i en bageform med bagepapir i 1-2 cm. højde.
Sættes i køleskabet 20-30 minutter.
Tag dem ud og skær dem i firkanter på ca. 1,5 cm. x 1,5 cm.
Lad dem tørre i et par timer. Vend dem evt. efter den første time, for at de bliver mere tørre på undersiden også.
De kan nu spises eller sættes køligt, hvis de ikke skal spises med det samme.
På LCHF, afhængig af hvilken filosofi du kører, så benyt Stevia eller Erythritol sødemidler, hvis det skal være en naturlig type sødemiddel.
50 prs. 3 tFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Snacks og junkfood, Vegetar |