Snackpeberpølser

Sådan gør du

Snackpeber flækkes på midten så man har to dele og kernerne fjernes.

Friskosten smøres indeni, og herpå lægges en kyllingepølse i hver del.

Kalkunbacon vikles om, og fastgøres med et par træpinde eller kødnåle.

Sættes i ovnen ved 225 grader i omkring 20 minutter eller indtil bacon ser gylden og færdig ud.

Noter

På LCHF brug almindelig friskost

 

1 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Snacks og junkfood, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.