Pisk alle ingredienser godt sammen, helst med en håndmixer. Hæld massen i en skål med låg og sæt i fryseren. Tag skålen ud og rør isen hver 30-45 minutter.
Det skal ikke fryse helt hårdt, men skal have en softicekonsistens (Man kan selvfølgelig godt lade det blive hårdt og i stedet tage det ud af fryseren, et stykke tid før det serveres).
Rør en sidste gang i det inden det anrettes.
Anret i brede glas
OBS: I stedet for vaniljepulver kan der anvendes jordbæraroma eller kakaopulver.
2 prs. 30 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Mellemmåltider, Kage og dessert, Snacks og junkfood |
Gitte Aarup Carlsen
2015-05-27 17:58:41 |
Hvad er perfekt fit??
|
Helle
2015-05-28 12:34:54 |
Jeg Googlede det og prøv det
|
Helle munksgaard
2016-09-09 19:56:27 |
Hvilke faser må det spises i? Osv
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-09-13 08:11:15 |
Alle faser. Dog ikke med kakao i fase 1
|