Softice

Sådan gør du

Der laves to separate portioner og ved siden af laves lakridsskum. En med vanilje og en med jordbær.

Til vaniljesoftice bruges: 250 yoghurt naturel (eller græsk yoghurt light), 2,5 spsk. skyr, 1,5 tsk. perfect fit, 1,5 tsk. vaniljepulver.

Til jordbærsoftice bruges: 250 yoghurt naturel, 2,5 spsk. skyr, 1,5 tsk. perfect fit, 2 ml. jordbæraroma.

Til lakridsskum bruges 1 æggehvide, 1,5 tsk. perfect fit og 2 tsk. lakridspulver.

Til softice skal du piske alle ingredienser godt sammen, helst med håndmixer. Hæld masserne i hver sin skål, tupperware eller lignende og sæt i fryseren. Tag skålene ud og rør isen hver 30-45 minutter. Det skal ikke fryse helt hårdt, men skal have en softicekonsistens (Man kan selvfølgelig godt lade det blive hårdt og i stedet tage det ud af fryseren, et stykke tid før det serveres). Rør en sidste gang i det inden det anrettes.

Til lakridsskum skal æggehviderne piskes stive, kom derefter perfect fit og lakridspulver i og rør det sammen. Lad det evt. køle en smule i køleskab.

Anret i brede glas med begge is og lakridsskum ovenpå.

2 prs. 4 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Snacks og junkfood, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.