Squash-spaghetti:
Skyl squashene i koldt vand og riv dem i lange, tynde strimler med et strimlejern/spiralizer. Få vandet godt fra squashene. Vend dem med timian samt et nip salt og lidt peber. Sæt dem til side til senere.
Kødsauce:
Pil løget og hak det, og sautér det så klart i olien. Øg varmen, put kødet i, og lad kødet stege til det skifter farve. Tilsæt tomatkoncentrat og steg blandingen i endnu 1-2 min.
Hæld bouillon på og bring den i kog. Tilsæt oregano samt lidt salt og peber. Lad derefter saucen småsimre i 15-20 min. Smag evt. til med mere krydderi.
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Aftensmad |
Klonkeren
2015-06-02 19:39:42 |
Rigtig god ret
|