Pasta: Bland æg, æggehvider, HUSK (kan erstattes med havre- og hvedeklid i samme mængde), skyr, salt, hvidløgspulver, timian, 0,5 tsk. oregano og 2 knivspids chili. Rør det hele godt sammen og lad stå 15 min. Rør engang imellem.
Kom bagepapir på en bageplade og spred dejen jævnt, MEGET tyndt ud.
Bag ved 175 grader i ca 10 minutter.
Tag ud, afkøl, rul til roulade, skær i den bredde du ønsker.
Nemt,nemt,nemt…og RET lækkert.
Steak: Steg dem først ved stærk varme på begge sider og derefter steges ved mellem varme som man ønsker
Tomatsauce: Bland flåede tomater, tomatpuré, sød, 2 knivspids chili og 1,5 tsk. oregano i en gryde. Varm op og lad det simre i 10 minutter.
2 prs. 30 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Aftensmad, Oksekød |
fam-jørgensen
2018-02-26 11:22:36 |
Hvis man erstatter husk med havre og hvedeklid er det så 2.5 spsk af hver ?
|
Mom72
2021-03-01 07:30:45 |
Hvilken HUSK..... Den gule, eller den grønne pakke ???
|