Stegt laks

Sådan gør du

Skær laksen ud i 4 lige store portioner.

Varm en en non-stick pande op ved stærk varme. (uden fedtstof)

 

 

 

 

Læg laksen på panden med skindet nedad. Steg ved stærk varme, når den lægges på og skru derefter ned til omkring halv varme, til laksen er stegt 1/2 til 2/3 igennem. Vend den (her kan man evt. skrue op for varmen igen) og lad den stege et par minutter på den anden side. Her kan man varierer tiden lidt efter, hvor meget man gerne vil have laksen stegt, men pas på den ikke får for meget, så den bliver tør.

 

 

 

Servér med lidt citronbåde, salt og peber, som man kan drysse over.

Man kan eventuelt serverer med hvidløgsdressing eller paprikadip.

 

4 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.