Stegt laks med sauterede grøntsager - meget nem opskrift

Sådan gør du

Hvis laksen ikke er portionsdelt, skal den skæres i 4 lige store stykker.

Steg filterne på en varm og tør pande. Afhængig af tykkelsen skal de have 2-3 minutter på hver side. Fisken tages af panden.

Grøntsagerne skæres i julienne, på nær ingefær som finthakkes og steges sammen med krydderurter på samme pande i omkring 5 minutter. 

Smag til med peber og salt og læg evt. en skive citron ved, som kan presses ud over fisken ved servering.

Noter

Kan serveres med lidt salat til

4 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.