Nem og hurtig slankeopskrift.
Skær blomkål i små stykker og kom dem i food processor indtil de ligner ris.
Pisk æggene og steg dem. Rør rundt i mens de steges så de bliver som scrambled eggs.
Hak gulerød, salatløg, hvidløg og kom på en pande med olivenolie og krydderier og steg 5-6 minutter.
Kom æg og blomkål i og steg endnu et par minutter.
Hak forårsløg og kom på sammen med soya lige inden panden tages af varmen. Lad det hvile et par minutter og det er klar til servering, som tilbehør eller som en ret for sig selv.
Antal personer afhænger at om det er tilbehør eller en individuel ret.
2 prs. 25 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Vegetar |