Stjerneskud

Sådan gør du

Fiskefileter:
Vend to af fiskefileterne i pisket æggehvide og vend dem derefter i en blanding af havreklid, timian og rosépeber. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir og dryp olien over.
Sæt pladen på næstøverste rille i en 160 grader varm ovn og lad så fiskene stege i 10-12 min.
Kom vand, laurbærblad og peberkorn i en gryde - væsken skal nå 1-2 cm op i gryden. Rul de to andre fileter sammen fra hale mod hoved, og læg fiskerullerne i det opvarmede vand og damp dem under låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække i 5 min. Tag dem op med en hulske.

Dressing
Rør skyr, tomatkoncentrat, paprika, salt og peber sammen - smag til med krydderierne.

Anret så de panerede og dampede fisk på to tallerkener sammen med lakseskiverne, og fordel rejer og kaviar over de to portioner.

 

Noter

På LCHF undlad at bruge havreklid

Med denne ret får du din daglige portion af havreklid på Dukan Kuren, derudover indeholder retten to tolererede fødevarer, nemlig olie og tomatkoncentrat - disse fødevarer må du få i fase 2, men højst to pr. dag. Den tolererede mængde olie er 1 tsk. pr. person og for tomatkoncentrat er det 1 spsk. pr. person.

2 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.