Rul surimistængerne ud. De er lavet i ruller som tape, så man skal finde kanten og forsigtigt rulle dem ud, så de bliver helt flade.
Skær dem nu i kortere stykker, der er omkring 5 cm brede.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys krydderier over dem. Du kan blande de forskellige krydderier eller komme kun en type på samme chip.
Sæt dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10-15 minutter. Hold godt øje med dem så de ikke bliver brændt. De skal blive en lille smule brune.
Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
Spis samme dag, da de bliver bløde hvis de ligger for længe.
Vær opmærksom på at du kun må spise 8 stænger surimi per dag. Prøv også at finde surimi med lavt indhold af kulhydrater, da der kan være nogle hvor der er tilsat mel.
1 prs. 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Mellemmåltider, Snacks og junkfood, Fisk og skaldyr |