Surimichips

Sådan gør du

Rul surimistængerne ud. De er lavet i ruller som tape, så man skal finde kanten og forsigtigt rulle dem ud, så de bliver helt flade.

Skær dem nu i kortere stykker, der er omkring 5 cm brede.

Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys krydderier over dem. Du kan blande de forskellige krydderier eller komme kun en type på samme chip.

Sæt dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10-15 minutter. Hold godt øje med dem så de ikke bliver brændt. De skal blive en lille smule brune.

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.

Spis samme dag, da de bliver bløde hvis de ligger for længe.

Surimi på Dukan Kuren

Vær opmærksom på at du kun må spise 8 stænger surimi per dag. Prøv også at finde surimi med lavt indhold af kulhydrater, da der kan være nogle hvor der er tilsat mel.

 

1 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Mellemmåltider, Snacks og junkfood, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.