Ris:
Tø surimi op. Skær surimi i stykker der er på størrelse med ris (det er det, der giver ris-fornemmelsen).
Bland, havreklid, ost, eddike og surimi godt, og lad stå i min. 30 min. så havreklid kan suge væsken.
Dine “ris” er nu klar til brug.
Tag et nori ark (tang), og læg det på et skærebræt(der behøves ikke bambusrulleark). Fyld med “ris”.
Læg ønsket fyld på. Udover laks kan man også bruge fx agurk til grøntsagsdage.
Rul.
Skær forsigtig rullen ud i mundrette stykker.
Husk, kniven skal være tør hver gang man skærer!
Jeg fik ca. 20 stk. ud af potionen :)
Stil på køl i 1 t.
Server med soya og SPIS! :)
2 prs. 1 t 15 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |