Bruges som fyld til Tærtebunden der kan findes under opskrifter.
Røget skinke i tern, den fra lidl + løg i tynde ringe, begge dele kom lige en tur på panden, så de lige bliver bløde og kommes i tærten.
Resten af ingredienserne piskes sammen og hældes over tærten. Bages ved 180 grader i 20-30 min Bagetiden kan godt svinge alt efter fyld, men den skal virke fast, når man trykker på den.
Andre forslag til fyld:
Vær opmærksom på hvilket fyld der bruges ift. hvilken fase man er i.
Forslag til forskellig fyld:
Skinke-champignon-løg
Porre
Kylling-champignon
tomat-løg
Laks-spinat
rejer- fedtfattigfeta
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fjerkræ, Fisk og skaldyr, Svinekød |