Tærtefyld

Sådan gør du

Bruges som fyld til Tærtebunden der kan findes under opskrifter.

Røget skinke i tern, den fra lidl + løg i tynde ringe, begge dele kom lige en tur på panden, så de lige bliver bløde og kommes i tærten.

Resten af ingredienserne piskes sammen og hældes over tærten. Bages ved 180 grader i 20-30 min Bagetiden kan godt svinge alt efter fyld, men den skal virke fast, når man trykker på den.

Andre forslag til fyld:
Vær opmærksom på hvilket fyld der bruges ift. hvilken fase man er i.

Forslag til forskellig fyld:
Skinke-champignon-løg
Porre
Kylling-champignon
tomat-løg
Laks-spinat
rejer- fedtfattigfeta

1 prs. 35 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fjerkræ, Fisk og skaldyr, Svinekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.