Tandoori kyllingefileter

Sådan gør du

Pres hvidløg, hak ingefær og pres citronen.

Bland alle ingredienserne sammen, undtagen kødet. Sørg for, at hvidløg, ingefær og kryderierne blandes til en sammenhængende masse.
Prik huller i kødet, så blandingen kan trænge godt ind, og lad det trække natten over i køleskabet.
Dagen efter steges kyllingen i ovnen ved 180 grader i 20-25 min. Grillsteg gerne kyllingen de sidste 5 min. Sørg endelig for at vende kyllingen i marinaden et par gange i løbet af stegningen.
 

Noter

Til LCHF benyt en fed yoghurt i stedet

6 prs. 35 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Aftensmad

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.