Kyllingefars røres sammen med 2 æg, 2 tsk. græsk kyllingekrydderi eller fx cajunmix eller anden krydderiblanding, 1 tsk. hvidløg og lidt salt.
Kyllingefileterne skæres ud i tynde skiver og lægges i et lag ovenpå stanniol, Kyllingefarsen fordeles over fileterne. Rul nu det hele sammen, med stanniol udenpå, sammen som en roulade. Stanniol skal være stramt omkring, men må ikke komme ind i rullen.
Læg rullen i vandbad i ovnen ved 200 grader i 40-45 minutter.
Rullen kan derefter skæres ud i skiver og spises med tilbehør eller som mellemmåltid.
6 prs. 1 t
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |