Thaispyd med skaldyr og fisk

Sådan gør du

Læg træspyddene i vand i 20 minutter før de skal bruges.

Man kan anvende andre typer fisk, som er faste i kødet, som for eksempel sværdfisk, tun eller havtaske.

Skær fisken i tern i omkring 16 tern. Grøn peber skæres i skiver på cirka samme diameter som fisken. Løget pilles og hiv flagerne fra hinanden og skær dem ud i cirka samme størrelse som fisken. Cherrytomater skæres over på midten, så man får to halve skiver.

Rejerne pilles.

Bland krydderier, citronsaft, sojasovs og olie sammen i en skål. Kom fisk og rejer i skålen og lad dem marinere i omkring 1 time.

Fisk, rejer, løg og grøn peber kommes på spyd. Kom først en skive grøn peber på, derefter en reje, derefter løg, derefter fisk, derefter grøn peber osv. så der kommer en skive løg eller grøn peber i mellem hver skive kød. Der skal være 2 stykker fisk og 2 rejer på hvert spyd.

Steg dem ved høj varme på en grill eller på en pande med lave sider. Hele spyddet skal være på panden, så alle ingredienser får lige meget varme. De steges 3-6 minutter på hver side, afhængig af størrelsen af fisken og rejerne. 

Noter

Vær opmærksom på at olivenolie og citronsaft er begrænset og sojasovs er tolereret.

Krydderimængden kan reguleres ift. hvor stærk man ønsker maden.

2 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.