to typer frikadeller

Sådan gør du

Halvdelen af farsen bruges til almindelige frikadeller

Den anden halvdel røres til græske frikadeller med:
1 håndfuld fint hakket persille
1 fed hvidløg
Lidt oregano
50g fetaost 5 %

Fremgangsmåde
Formes til frikadeller og ligges på bagepapir steges i ovnen
Ved 160 grader i ca. ½ time

På billedet serveret med serveret med Broccoli salat og grov tzatziki på en pv dag.

 

Noter

På LCHF brug almindelig fetaost

3 prs. 45 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød, Svinekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.