Tofu chips

Sådan gør du

Her er nogle chips til slankekur, som kan hjælpe, når du har lyst til snacks. Denne opskrift kan spises i alle faser af dukan kuren. De kan laves i flere variationer, både som søde og salte chips.

I ingredienslisten er skrevet 1 pakke tofu, men du kan bruge så meget tofu som du vil.

Først skal tofuen drænes for vand. Dette gøres ved at lægge den på et par stykker køkkenrulle eller andet som suger godt. Læg nogle stykker køkkenrulle ovenpå tofuen også og læg fx et skærebræt ovenpå og noget vægt, så den presses let sammen. Som vægt, kan man fx lægge et par bøger. Her skal den ligge og dræne i omkring 25 minutter.

Når tofuen er drænet skæres nogle meget tynde skriver, som lægges på en tallerken. Drys nu krydderierne ud over chipsene. Man kan bruge salt, paprika og karry som i opskriften, men kun fantasien sætter grænser. De kan fx også laves søde ved at drysse noget perfect strø, surin og kanel over.

Herefter sættes tallerkenen i mikrobølgeovnen ved højeste styrke. Tiden varierer fra ovn til ovn, så sæt den på 10 minutter og kig til dem hver 3. minut. De skal gerne blive sprøde/knasende.

Spis den gerne med en dip. Se opskrifter på dip i opskriftssektionen.

 

1 prs. 35 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Mellemmåltider

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.