Tofu-chokoladebudding

Sådan gør du

Dukanopskrift til de dage, hvor man har brug for lidt sødt.

Start med at presse vandet ud af tofuen. Læg tofuen mellem nogle stykker køkkenrulle og læg noget tungt ovenpå, som fx et skærebræt og en bog. Efter omkring 15 minutter bør vandet være presset ud.

Læg de 6 blade husblas i en skål vand, til de er blevet bløde. Læg dem derefter i en skål der kan tåle varme og sæt skålen ned i en gryde med vand og varm op til lige omkring kogepunktet (Vandbad) indtil husblasen er smeltet.

Kom husblasen i en skål (den skal stadig være varm) og kom tofuen i i små stykker. Tilføj kakao. Brug mellem 2 og 3 skefulde, det afhænger lidt af hvor stærk smagen skal være. Tilføj sødemiddel. Her skal det smages til, for det kommer an på hvilken type og mærke du bruger. Hellere kom lidt i til at starte med og så kan du til sidst komme lidt ekstra i, hvis det skal være sødere. Kom yoghurt og friskost i. Her kan bruges andet der minder om friskost, dog ikke quark da det er lidt for syret og fjerner kakaosmagen.

Ingredienserne skal helst ikke være for kolde, så de nedkøler husblasen for hurtigt og bliver klumpet. Den skal gerne piskes sammen med ingredienserne uden at lave klumper.

Det hele piskes sammen med en elpisker, så det bliver til en ensartet masse.

Tilføj vand og vaniljearoma og pisk igen.

Du kan nu prøve massen for at se om der mangler sødemiddel.

Hæld massen i en kageform eller lignende og sæt i køleskabet i minimum 5 timer.

 

6 prs. 6 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Kage og dessert

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.