Optøet torskefilet tørres grundigt med køkkenrulle. Bland 50 gram salt med sukrin og vend torskefilet heri. Pak den i husholdningsfilm og stil på køl 3-4 timer.
Torsken tages derefter ud af filmen og og den skylles godt i koldt vand. Tør den grundigt og hak den i fine stykker. Den skal hakkes med kniv.
Dildcreme laves ved at den rå æggeblomme og den kogte æggeblomme blandes sammen. Dild og persille hakkes fint og blandes det sammen med, græsk yoghurt, sennep, eddike, æggeblommer og et drys salt og peber. Smag til med salg og eddike.
Steg serranoskinke på en tør pande og lad den køle af på et par stykker køkkenrulle. Blend eller hak den fint.
Anret på tallerken med dildcreme ved siden af og drys serranoskinke ud over fisken. Pynt med karse.
Torskefilet skal være frosset minimum 48 timer.
4 prs. 3 t 40 minFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |