Tun med omelet

Sådan gør du

Æggene piskes let og steges ved svag varme på en pande.

Hak hvidløg og rødløg.
Hvidløg og tun svitses på en anden pande. Tilsæt puré og cherrytomater og steg videre i små 3 min.
Anret tunblandingen på en tallerken og læg omeletten over, og læg fromage frais ved siden af.
Drys rødløg over. Evt. pynt med en dusk grønt.
Kan også bruges på PP-dage og i angrebsfasen, dog UDEN cherrytomater og med en lidt mindre mængde rødløg.

Noter

På LCHF kan benyttes fx creme fraiche i stedet for fromage frais

 

1 prs. 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.