Halvdelen af mælken sættes i fryseren. Den skal være meget kold. Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5-10 min, vrid den herefter og smelt den.
Resten af mælken koges op, tilsæt instant kaffe og sukkerfri kakaopulver og smag til med sødemiddel. Tilsæt den smeltede husblas. Stil den på køl og afkøl.
Tag mælken ud af fryseren og pisk den helt stiv. Vend den forsigtigt i den afkølede kaffe/kakaoblanding. Hæld i et serveringsglas og stil desserten koldt.
Man kan evt. røre en græsk yoghurt m. vanilieessens og put på toppen, som erstatning for flødeskummet.
Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler i stedet for Perfect Fit
1 prs. 2 t
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Kage og dessert, Vegetar |