Tun- og surimikage

Sådan gør du

 

Pisk æggene og tilsæt gær, mælkepulver, tun og surimi (skåret i små stykker). Opløs maizena i mælken og bland sammen med resten af ingredienserne. Pisk ingredienserne godt sammen, hver gang en ny ingrediens tilsættes. Salt og peber tilsættes efter behag.

Kom massen i en siliconeform. Strø oregano ovenpå.

Sæt kagen i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 minutter.

 

 

1 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.