Tunen afdryppes i en sigte og kommes i en skål, hvor den findeles den med en gaffel. Tilsæt Fromage Frais, citronsaft, hakket løg, cayennepeber og salt til tunen.
Læg husblas i koldt vand i ca. 5 min. Husblassen tages op af vandet og smeltes i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af tunblandingen. Resten af den afkølede husblas vendes i tunblandingen under omrøring.
Hæld tunmoussen i en stor skål.
Tunmoussen stilles tildækket i køleskabet i 4-5 timer.
Til LCHF brug creme fraiche i stedet for fromage frais
2 prs. 5 t 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |