Tunmousse

Sådan gør du

Tunen afdryppes i en sigte og kommes i en skål, hvor den findeles den med en gaffel. Tilsæt Fromage Frais, citronsaft, hakket løg, cayennepeber og salt til tunen.

Læg husblas i koldt vand i ca. 5 min. Husblassen tages op af vandet og smeltes i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af tunblandingen. Resten af den afkølede husblas vendes i tunblandingen under omrøring.
Hæld tunmoussen i en stor skål.

Tunmoussen stilles tildækket i køleskabet i 4-5 timer.

 

Noter

Til LCHF brug creme fraiche i stedet for fromage frais

 

2 prs. 5 t 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.