Bland alle ingredienserne sammen, og smør en non-stick pande med lidt olie i mellem hver pandekage. Vær forsigtig med sødemiddel, da styrken kan være forskel på styrken.
Pandekagerne steges på mellem varme til de er brune. De bliver lidt tykkere end almindelige pandekager, men det ændrer ikke på, at de smager fantastiske.
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Morgenmad, Mellemmåltider, Kage og dessert |
sinemf
2016-01-20 18:05:52 |
Nogle der ved hvor lang tid de holder i køleskabet? ?
|
T
2016-09-17 18:40:04 |
Der står 2 personer. Er det til 1 dag til 2 eller hvorledes, ellers er det meget havre klid på én dag?
|
Dadabus
2016-09-18 14:01:21 |
Jeg forstår heller ikke sammenhængen mellem opskrifterne, som byder på meget mere havreklid og æg end tilladt i angrebsfasen og fasens begrænsninger , hvor det er forbudt at indtage mere end halvanden spsk.om dagen.
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-09-21 16:55:08 |
Du må selv dele det op over flere dage.
|
lisser80
2016-09-23 19:23:41 |
kan de fryses
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-09-27 08:32:50 |
Jeg er ikke klar over det, måske er der en bruger der ved det
|
Marita85
2017-10-06 07:27:52 |
Hvis man dividere oprskriften med 5, og bager pandekagen på en sliblet pande, så har man en god pandekage til fx morgenmad og som indeholder præcis 2 spsk havreklid. Smager lækkert med lidt kardemomme og et drys salt i også.
|
Marita85
2017-10-06 07:30:02 |
...altså 2 æggehvider, 2 spsk havreklid, 2 spsk skyr, ½ tsk sødemiddel (strø), ½ tsk kardemomme og et drys salt.
|
Helmej
2018-06-28 17:53:26 |
Fase 1 = 1,5 spsk havreklid
Fase 2 = 2,0 spsk ÆG: Hvider ubegrænset Begræns blommer mest mulig |