Sæt ovnen på 180 grader.
Beklæd et ildfast fad med alufolie. Pisk mælken med æg, sødemiddel og vanilje. Smag til med sødemiddel, da sødeevnen varierer fra mærke til mærke. Vær opmærksom på at bruge sødemiddel der tåler opvarmning.
Hæld blandingen i det ildfaste fad og drys revet muskatnød henover.
Sæt fadet i et større fad med halvt fyldt koldt vand. Sæt fadene i ovnen og bag
cremen i vandbad i 20 min. til cremen er blevet tyk.
Hvis du anvender varmluftovn, er et vandbad ikke nødvendigt.
Cremen serveres lunken eller kold.
Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler
2 prs. 35 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Dressing, dip, saucer, Kage og dessert |