Vaniljemuffins

Sådan gør du

Becel røres godt med æggeblommerne
De tørre dele blandes sammen med fromage frais og røres i æggeblandingen
Æggehviderne piskes stive
De stiftpiskede æggehvider vendes i blandingen
Blandingen fyldes i muffins forme (evt. smurt med lidt olie)
Bages ved 175°C i 12-14 min.

Du må spise 2 stk.om dagen så har du fået det havreklid du skal have hver dag, vær obs på at der bruges kakao og maizenamel.

De kan fryses.

God bagelyst

 

12 prs. 25 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.